HOPPNING ~ JIGSAW

Red ju istället för bästa Ebba och vi skulle hoppa såg på listan att jag skulle rida Jigsaw. Trodde faktiskt att han skulle vara jätteseg och inte vilja hoppa alls. Jag tog med ett dressyrspö så han skulle få lite tempo. Vi började att värma upp, dressyrspöet gjorde verkligen till stor nytta då. Han fick en jätte fin form i alla gångarter.
 
När vi hade värmt upp och skulle börja hoppa lite så hoppade vi först över två stycken kryss med 10m mellanrum. Gud vilken fart han hade, han hoppade ochså rikitgt fint även ifall det bara var några kryss. Kul iallafall att han tyckte det var skoj och han slängde riktigt mycket med huvudet när vi hade hoppat. Vi hoppade kryssen två gånger var. 
Vi höjde sen båda till räcken på ungefär 55cm ganska litet, men dom rider ju i en lite lättare grupp men det var bra träning. Vi hoppade räckena en gång var. Riktigt fint fick vi till det, rätt antal galoppsprång framför varje hinder men kanske något fail. 
Sen hoppade vi ett kryss, sen bra väg till de två räckena som hon höjde till 65. Vi fick till en jättefin väg och han hoppade riktigt bra över hindren. 
Vi hoppade den lilla "banan" två gånger. Sen hoppade vi båda räckena från andra hållet som låg på 70, en bra väg diagonalt sen över krysset igen, en snäv sväng upp till det första räcket. Riktigt nöjd över hur vi hoppade idag även ifall det var små hinder men ibland måste man ju öva sig. Puss♥

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: